Du er her: Forside » Blog om alexanderteknik i hverdagen » Forgiftet tarm giver forgiftet hjerne

Forgiftet tarm giver forgiftet hjerne

Publiceret d. 11. oktober 2012, 19:51 - 0 kommentarer.

Vi snakker ikke om stryknin og arsenik! Alligevel kan det godt være, det vil være
relevant at finde ud af, om man har så ringe en tarmflorabalance, at den er så toksisk at den påvirker hjernen. Det kan man teste. Find ud af det og lær så alle mulige indadvendte teknikker bagefter.

Dette gælder også for folk, der lærer alexanderteknik.
Al den snak om mindfulness og meditation og mærk efter.
Det kan være meget godt, men hvis man ikke er fysisk i stand til at opnå disse tilstande af nærvær og autentisk kvalitetstid af mikrobiologiske årsager, hvad hjælper alle mulige hellige menneskers gode råd inklusive mine egne?

Læs dette brev fra den 73-årige psykolog Margaret Paul til lægen Natasha Campbell McBride. Her skriver hun, hvorfor hun nu forstår, hvorfor hun har sværere og sværere ved at få sine klienter til at få kontakt med deres eget indre:

A toxic body and brain cannot connect with self, others or inner wisdom

Det, de fleste især her i landet ikke ved, er hvordan hjernen kan være påvirket af en dysfunktionel tarmflora. Fra de mindste til de alvorligst symptomer – f.x. fra dårlig nattesøvn til skizofreni.
Jeg anbefaler a du skaffer Dr. Campbell McBrides bog “Gut and Psychology Syndrome” eller læser meget mere på hendes hjemmeside www.gaps.me.

Eksempel:
Nye bøger om at spise med mindfulness, hvis man vil tabe sig, som må formodes at henvende sig til overvægtige, der har prøvet alverdens slankekure uden resultat, synes at overse det faktum, at rigtig mange overvægtige sandsynligvis har svært ved at blive “normalvægtige” fordi de har en dysbiotisk tarmflora. Da det kan påvirke hjernen, hvordan kan man så forlange, at de er i stand til at være mindfull hver gang de spiser?