Du er her: Forside » Blog om alexanderteknik i hverdagen » Casestories om alexanderteknik

Casestories om alexanderteknik

Publiceret d. 1. maj 2017, 15:43 - 0 kommentarer.

Musiker? Taler? Rytter? Soldat? Smerteplaget? Der er mange grunde til at lære alexanderteknik. Læs inspirerende case-stories i denne bog.

Paths to the Alexander Technique er udgivet af The FM Alexander Trust og redigeret af Shelagh Aitken.

Herunder er uddrag fra forlæggerens pressemateriale:

Om bogen:
Fortællerne i denne bog har opdaget alexanderteknikken mere eller mindre tilfældigt, efter I årevis at have ledt efter og eksperimenteret med løsninger på deres problem såvel i det etablerede som det alternative behandlersystem. Denne søgen er typsik startet med en mindre eller større krise, fysisk eller mental, som så pludseligt har vokset sig større.
Nogen nævner så alexanderteknik, og de prøver det af ren desperation over at intet andet har hjulpet.
Efter et stykke tid med undervisning finder fortællerne ud af, at deres problem lader til at løse sig selv, eller at deres problem ikke længere fylder særligt meget. Og de registrerer andre uventede positive forandringer: et klarere syn og en skarpere reaktionsevne; mere selvsikkerhed; en oplevelse af at få en lettere gang på jord, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt

Anmeldelse:
”En vidunderlig samling historier om forskellige mennesker med forskellige problemer: fra dem med dårlig ryg, svage ben og ømme fødder til andre som søger mere effektive måder at cykle, skrive eller spille et instrument på. Alt dette får de hjælp til fra alexanderteknikken, og de opdager, hvordan teknikken er relevant hver eneste dag.”

-Seán Carey PhD, forfatter til 5 roste bøger om alexanderteknik