Du er her: Forside » Hvordan foregår en lektion? » Tilskud?

Tilskud?

Officielt er der desværre ingen tilskud til undervisning i alexanderteknik.

Måske kan man alligevel finde økonomisk opbakning et andet sted.
Jeg har for eksempel haft en elev, der har fået bevilliget 10 lektioner fra sin fagforening .

Desuden har jeg en elev, der i de første 3 måneder fik lov til at gå til undervisning i arbejdstiden. Hun fik således løn, mens hun fik undervisning, men hun betalte dog selv timerne. Hendes praktiserende læge anbefalede , at hun fik undervisning, og det lyttede arbejdsgiveren efter.

Disse to eksempler er noget, som eleverne selv har taget initiativ til at søge de respektive steder om.

Er du på en arbejdsplads, hvor du kan forestille dig, at dine kolleger også synes det kunne være en god idé at modtage undervisning, kan I overveje om I kan søge støtte i Forebyggelsesfonden til alexanderteknik-projekt. Bemærk, at det ikke er alle brancher, der kan søge. Se hvilke brancher, politikere mener, er særligt nedslidningstruede og som derfor kan søge her

Nogle aftenskoler tilbyder alexanderteknik, (solotimer) men her kan det prismæssigt kun betale sig at tilmelde sig, hvis man er ledig, på pension eller er studerende.
Aftenskoleundervisning er ufleksibelt, da man betaler for timer, man må melde afbud til, for eksempel hvis man er syg eller alligevel skal på arbejde. På den måde bliver regningen i sidste ende stort set den samme, som hvis man tager private lektioner til min pris og kun betaler for det, man modtager.
Tjek desuden hvor lang tid en lektion varer. Der er en verden til forskel på 25 og 40 minutters lektioner. Jeg anbefaler den sidste varighed for optimalt udbytte af tiden. Det tager tid at lære at reflektere.